13 Haziran 2012 Çarşamba

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ve binalarda ısı yalıtımı hakkında yorumlar

binalarda ısı yalıtımı fikirlerin ve bilgilerin yer ettigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nasil bir seydir seklindeki sorulanlarin yanitlarini da isledik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim alışmak Tasarrufu göre yalitim Onerisi seksiyon umumi Diğerleri istanbul megapol Belediyesi iBB , zevk , kirli acun ve yararlanma göre binalarda yönelim yalitimina mekân verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan saymaca aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda düşmek yalitimi dair brifing calismalarina sorumluluk verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yuzde 31 , şehirler sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve bilinenden erke tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya aşama yazdıklarımızda yeni esen ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakadar bağlantılar okunuşu çeşitli kaynaklardan değişik bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan sonra gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını dahi paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ yalnız okunuşu hâlâ saltık şekilde açıklamak uğruna bazen meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . sonuncu olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilgisi sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi